Blød kost

Blød kost 7 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 20 E% Fedt 49 E% Kulhydrat 31 E%

Tidlig morgen  

13 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Morgen

 

17 % af energi

1 portion ymer (50 g) med brun farin (5 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Kaffe/te

Formiddag

13 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Frokost

 

18 % af energi

Rugbrød, to snitter uden kerner og skorpe (25 g)

Fedtstof (6 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgring, hakket (5 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Eftermiddag

6 % af energi

1 stk. kage (30 g)

Kaffe/te

Aften

 

22 % af energi

Stegt kylling, konsistensmodificeret (75 g)

Broccoli, kogt (10 g)

Majspuré/spread (10 g)

Olie (5 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (25 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Sen aften

5 % af energi

Kakaomælk (150 ml) med flødeskum (10 g)

”Nat”

6 % af energi

Jordbærgrød (60 ml) med piskefløde (20 g)

 

Blød kost 9 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 18 E% Fedt 49 E%   Kulhydrat 32 E%

Tidlig morgen  

11 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Morgen

 

13 % af energi

1 portion ymer (100 g) med brun farin (10 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

11 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Frokost

 

16 % af energi

Rugbrød, to snitter uden kerner og skorpe (25 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgringe, hakket (5 g)

Franskbrød, en snitte uden kerner og skorpe (12 g)

1 skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Eftermiddag

8 % af energi

1 stk. kage (50 g)

Kaffe/te

Aften

 

25 % af energi

Stegt kylling, konsistensmodificeret  (75 g)

Broccoli, kogt (10 g)

Majspuré/spread (10 g)

Olie (5 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (50 g)

Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Sen aften

9 % af energi

Flødeis (40 g)

Kakaomælk (150 ml)

”Nat”

7 % af energi

Koldskål (60 ml)

Kammerjunker (20 g)

Blød kost 12 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 19 E% Fedt 49 E% Kulhydrat 32 E%

Tidlig morgen  

8 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Morgen

 

19 % af energi

1 portion ymer (150 g) med brun farin (10 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

2 skiver ost 45+ (40 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Kaffe/te

Formiddag

8 % af energi

Proteindrik (125 ml)

Frokost

 

18 % af energi

Rugbrød, tre snitter uden kerner og skorpe (50 g)

Fedtstof (12 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgringe, hakket (5 g)

Æg, hårdkogt (30 g)

Mayonnaise (5 g)

Purløg (2 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Eftermiddag

12 % af energi

1 stk. kage (75 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Aften

 

24 % af energi

Stegt kylling, konsistensmodificeret  (100 g)

Broccoli, kogt (20 g)

Majspuré/spread (20 g)

Olie (10 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (75 g)

Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Sen aften

6 % af energi

Flødeis (40 g)

Kakaomælk (150 ml)

”Nat”

5 % af energi

Koldskål (60 ml)

Kammerjunker (20 g)

Blød kost 7+9+12 MJVis indholdSkjul indhold

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

Proteindrik (125 ml)

Proteindrik (125 ml)

Proteindrik (125 ml)

Morgen

1 portion ymer (50 g) med brun farin (5 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Kaffe/te

1 portion ymer (100 g) med brun farin (10 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion ymer (150 g) med brun farin (10 g)

Franskbrød uden kerner og skorpe (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

2 skiver ost 45+ (40 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Kaffe/te

Formiddag

Proteindrik (125 ml)

Proteindrik (125 ml)

Proteindrik (125 ml)

Frokost

Rugbrød, to snitter uden kerner og skorpe (25 g)

Fedtstof (6 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgring, hakket (5 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Rugbrød, to snitter uden kerner og skorpe (25 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgringe, hakket (5 g)

Franskbrød, en snitte uden kerner og skorpe (12 g)

1 skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Rugbrød, tre snitter uden kerner og skorpe (50 g)

Fedtstof (12 g smør/blød margarine)

Leverpostej (15 g)

Agurkesalat, hakket (10 g)

Marinerede sild (30 g)

Løgringe, hakket (5 g)

Æg, hårdkogt (30 g)

Mayonnaise (5 g)

Purløg (2 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Eftermiddag

1 stk. kage (30 g)

Kaffe/te

1 stk. kage (50 g)

Kaffe/te

1 stk. kage (75 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Aften

Stegt kylling, konsistensmodificeret  (75 g)

Broccoli, kogt (10 g)

Majspuré/spread (10 g)

Olie (5 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (25 g)

1 glas sødmælk (100 ml)

Stegt kylling, konsistensmodificeret  (75 g)

Broccoli, kogt (10 g)

Majspuré/spread (10 g)

Olie (5 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (50 g)

Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Stegt kylling, konsistensmodificeret (100 g)

Broccoli, kogt (20 g)

Majspuré/spread (20 g)

Olie (10 g)

Skysovs med fløde (50 ml)

Kartoffelmos (75 g)

Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Sen aften

Kakaomælk (150 ml) med flødeskum (10 g)

Flødeis (40 g)

Kakaomælk (150 ml)

Flødeis (40 g)

Kakaomælk (150 ml)

“Nat”

Jordbærgrød (60 ml) med piskefløde (20 g)

Koldskål (60 ml)

Kammerjunker (20 g)

Koldskål (60 ml)

Kammerjunker (20 g)