Protein 17 E% | Fedt 34 E% | Kulhydrat 49 E% | Kulhydrat 325 g |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
23 % af energi 90 g kulhydrat |
1 portion havregryn (75 g) med 1 spsk. sukker (10 g) og minimælk (250 g) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) Skrabet fedtstof (8 g blød margarine) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi 25 g kulhydrat |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) med ½ banan (50 g) 1 skive skinke (10 g) |
Frokost
28 % af energi 74 g kulhydrat |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Skrabet fedtstof (15 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (10 g), purløg (2 g), sherrytomat (20 g) 1 æggemad (60 g) med en tomat (100 g), karse (2 g) 1 portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag 9 % af energi 21 g kulhydrat |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) med avocado (50 g) Kaffe/te Nødder/mandler (15 g) |
Aften
26 % af energi 93 g kulhydrat |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Sen aften 9 % af energi 22 g kulhydrat |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Nødder/mandler (15 g) Appelsin (125 g) |