Pakistansk

Indholdsfortegnelse

Normalkost

Pakistansk normalkost 7 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 14 E%  Fedt 29 E% Kulhydrat 50 E%

 

7 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

1½ stk. franskbrød (75 g)

50 ml letmælksyoghurt

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1 stk. chapati (ugæret brød af grahamsmel eller hvedemel, udrulles og bages på tør panden) (50 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) ( (40 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Pakistansk normalkost 9 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 15 E% Fedt 26 E% Kulhydrat 59 E%

 

9 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1½ stk. chapati (75 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 banan (100 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Pakistansk normalkost 12 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 14 E% Fedt 26 E% Kulhydrat 60 E%

 

12 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

2 appelsiner (250 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

2 stk. chapati (100 g)

150 g rispilaf

150 g dal (linseret)

200 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

2 æbler (200 g)

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) banan (100 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Pakistansk normalkost 7+9+12 MJVis indholdSkjul indhold

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1½ stk. franskbrød (75 g)

50 ml letmælksyoghurt

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

2 appelsiner (250 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1 stk. chapati (ugæret brød af grahamsmel eller hvedemel, udrulles og bages på tør panden) (50 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1½ stk. chapati (75 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

2 stk. chapati (100 g)

150 g rispilaf

150 g dal (linseret)

200 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

2 æbler (200 g)

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) ( (40 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 banan (100 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) banan (100 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Sygehuskost

Pakistansk Sygehuskost 7 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 18 E% Fedt 40 E% Kulhydrat 42 E%

 

7 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

Frokost

1 stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (40 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

50 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Pakistansk Sygehuskost 9 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 18 E% Fedt 42 E% Kulhydrat 40 E%

 

9 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

3000 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) ) (60 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (yoghurt 10% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (125 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

1½ stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (45 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

25 g valnød

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker)

Pakistansk Sygehuskost 12 MJVis indholdSkjul indhold
Protein 18 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 41 E%

 

12 MJ

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

1 banan (100 g)

50 g valnød

350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

Pakistansk Sygehuskost 7+9+12 MJVis indholdSkjul indhold

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

3000 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1 stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (40 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

50 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) ) (60 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (yoghurt 10% fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

1½ stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (45 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

25 g valnød

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker)

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

1 banan (100 g)

50 g valnød

350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver