Tilvalg |
Fravalg |
|
---|---|---|
Brød, mel og gryn |
Gratinrugbrød og gratingrahamsbrød Grød af meltyperne havremel, rugmel, boghvedemel, rismel Øllebrød uden klumper Risengrød lavet på rismel
|
Kiks og knækbrød Brød med alle former for kerner Risengrød lavet på grødris |
Kartofler, ris og pasta |
Kartoffelmos Bagt kartoffelmos evt. varieret med grønsagspure Blød polenta
|
Pasta og ris Chips |
Grønsager og bælgfrugter |
Purerede grøntsager, rodfrugter og krydderurter Pureret og legeret/jævnet grønsagssuppe Grønsagsgratin Purerede syltede survarer (med fortyknings-midler, der er amylase-resistente) Frugt/bær Finpureret og jævnet frugtgrød/-suppe Finpureret frugt smoothie |
Salatblade Krydderurter til pynt |
Frugt, nødder og frø |
Mandelmel og mandelessens |
Nødder og mandler |
Mælkeprodukter og ost |
Alle fuldfede mælke- og surmælksprodukter uden klumper Alle fuldfede smøreoste uden klumper |
Skiveskåret ost |
Kød, fisk, fjerkræ, indmad og æg |
Alle typer purerede råvarer. Tilberedt som gratin, som varm middagsret eller kold som frokostret/pålæg. Rogn og torskerognssalat Pureret tun og tunsalat Smørbart pålæg f.eks. leverpostej rørt med fløde, leverpølse Røræg og æggestand Purerede kogte æg og æggesalat |
|
Desserter, kager og slik |
Fromager, budding, mousse, is (tilsat fortykningsmiddel) og trifli uden klumper Lagkage med creme, frugtpure og flødeskum (tilsat fortykningsmiddel) uden klumper Ostelagkage uden sprød bund Frugtsmoothies uden klumper Chokolade, marcipan og nougat som findelt ingrediens i desserter, is og kager Koldskål |
Småkager Chips Popkorn Müesli- og chokoladebar |
Er fagligt opdateret i 2016