Vegansk Sygehuskost 12 MJ
Protein 17 E% | Fedt 38 E% | Kulhydrat 45 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
28 % af energi |
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (20 g) og sojamælk (200 ml) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 2 stk. franskbrød (80 g) 2 spsk. peanutbutter (30 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi |
½ banan (50 g) Sojayoghurt (200 g) |
Frokost
26 % af energi |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) Avocado (40 g) og jordnødder, hakkede (20 g) 1 glas sojamælk (200 ml) |
Eftermiddag 7 % af energi |
1 stk. franskbrød (40 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Aften
25 % af energi |
Tofu (150 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (50 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (200 ml) |
Sen aften 9 % af energi |
Valnødder (15 g) Rosiner (15 g) Sojayoghurt (200 g) |