Vegansk Sygehuskost 12 MJ

Protein 17 E% Fedt 38 E% Kulhydrat 45 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

28 % af energi

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (20 g) og sojamælk (200 ml)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

2 stk. franskbrød (80 g)

2 spsk. peanutbutter (30 g)

Kaffe/te

Formiddag

5 % af energi

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (200 g)

Frokost

 

26 % af energi

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

Avocado (40 g) og jordnødder, hakkede (20 g)

1 glas sojamælk (200 ml)   

Eftermiddag

7 % af energi

1 stk. franskbrød (40 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Aften

 

25 % af energi

Tofu (150 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (50 g)

Majskerner, frosne (50 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (200 ml)

Sen aften

9 % af energi

Valnødder (15 g)

Rosiner (15 g)

Sojayoghurt (200 g)