Vegansk Sygehuskost 7 MJ
Protein 19 E% | Fedt 41 E% | Kulhydrat 40 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
24 % af energi |
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml) 1/2 stk. franskbrød (20 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Formiddag 6 % af energi |
½ banan (50 g) Sojayoghurt (100 g) |
Frokost
25 % af energi |
2/2 stk. rugbrød (50 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (30 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) 1 glas sojamælk (150 ml) |
Eftermiddag 9 % af energi |
1/2 stk. franskbrød (20 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Aften
25 % af energi |
Tofu (100 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (6 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (75 g) Jordbærgrød (50 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (150 ml) |
Sen aften 11 % af energi |
Valnødder (20 g) Sojayoghurt (100 g) |