Vegansk Sygehuskost 7 MJ

Protein 19 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 40 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

24 % af energi

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml)

1/2 stk. franskbrød (20 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Formiddag

6 % af energi

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (100 g)

Frokost

 

25 % af energi

2/2 stk. rugbrød (50 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (30 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

1 glas sojamælk (150 ml)

Eftermiddag

9 % af energi

1/2 stk. franskbrød (20 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Aften

 

25 % af energi

Tofu (100 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (6 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (75 g)

Jordbærgrød (50 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (150 ml)

Sen aften

11 % af energi

Valnødder (20 g)

Sojayoghurt (100 g)