Vegansk Sygehuskost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml)

 

1/2 stk. franskbrød (20 g)

 

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml)

½ glas appelsinjuice (75 ml)

1 stk. franskbrød (40 g)

 

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (20 g) og sojamælk (200 ml)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

2 stk. franskbrød (80 g)

2 spsk. peanutbutter (30 g)

Kaffe/te

 

Formiddag

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (100 g)

 

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (100 g)

 

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (200 g)

 

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (30 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

1 glas sojamælk (150 ml)

 

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

Avocado (25 g)

1 glas sojamælk (200 ml)   

 

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

Avocado (40 g) og jordnødder, hakkede (20 g)

1 glas sojamælk (200 ml)   

Eftermiddag

1/2 stk. franskbrød (20 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

1 stk. franskbrød (40 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

1 stk. franskbrød (40 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Aften

Tofu (100 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (6 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (75 g)

Jordbærgrød (50 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (150 ml)

 

Tofu (125 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (150 ml)

 

Tofu (150 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (50 g)

Majskerner, frosne (50 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (200 ml)

 

Sen aften

Valnødder (20 g)

Sojayoghurt (100 g)

Valnødder (20 g)

Sojayoghurt (200 g)

Valnødder (15 g)

Rosiner (15 g)

Sojayoghurt (200 g)