Vegansk Sygehuskost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml)
1/2 stk. franskbrød (20 g)
1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml) ½ glas appelsinjuice (75 ml) 1 stk. franskbrød (40 g)
1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (20 g) og sojamælk (200 ml) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 2 stk. franskbrød (80 g) 2 spsk. peanutbutter (30 g) Kaffe/te
|
Formiddag |
½ banan (50 g) Sojayoghurt (100 g)
|
½ banan (50 g) Sojayoghurt (100 g)
|
½ banan (50 g) Sojayoghurt (200 g)
|
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (30 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) 1 glas sojamælk (150 ml)
|
3/2 stk. rugbrød (75 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) Avocado (25 g) 1 glas sojamælk (200 ml)
|
4/2 stk. rugbrød (100 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) Avocado (40 g) og jordnødder, hakkede (20 g) 1 glas sojamælk (200 ml) |
Eftermiddag |
1/2 stk. franskbrød (20 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
1 stk. franskbrød (40 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
1 stk. franskbrød (40 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Aften |
Tofu (100 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (6 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (75 g) Jordbærgrød (50 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (150 ml)
|
Tofu (125 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (150 ml)
|
Tofu (150 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (50 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (200 ml)
|
Sen aften |
Valnødder (20 g) Sojayoghurt (100 g) |
Valnødder (20 g) Sojayoghurt (200 g) |
Valnødder (15 g) Rosiner (15 g) Sojayoghurt (200 g) |