Vegansk Sygehuskost 9 MJ

Protein 18 E% Fedt 39 E% Kulhydrat 43 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

23 % af energi

1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml)

½ glas appelsinjuice (75 ml)

1 stk. franskbrød (40 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Formiddag

4 % af energi

½ banan (50 g)

Sojayoghurt (100 g)

Frokost

 

26 % af energi

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50 g)

1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede))

Avocado (25 g)

1 glas sojamælk (200 ml)   

Eftermiddag

10 % af energi

1 stk. franskbrød (40 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Aften

 

26 % af energi

Tofu (125 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml)

1 glas sojamælk (150 ml)

Sen aften

11 % af energi

Valnødder (20 g)

Sojayoghurt (200 g)