Vegansk Sygehuskost 9 MJ
Protein 18 E% | Fedt 39 E% | Kulhydrat 43 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
23 % af energi |
1 portion havregryn (30 g) med rosiner (10 g), mandler (10 g) og sojamælk (150 ml) ½ glas appelsinjuice (75 ml) 1 stk. franskbrød (40 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Formiddag 4 % af energi |
½ banan (50 g) Sojayoghurt (100 g) |
Frokost
26 % af energi |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Agurk (20 g), purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50 g) 1 portion nødde-linsepostej (hasselnødder (20 g) og linser (25 g tørrede)) Avocado (25 g) 1 glas sojamælk (200 ml) |
Eftermiddag 10 % af energi |
1 stk. franskbrød (40 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Aften
26 % af energi |
Tofu (125 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml) 1 glas sojamælk (150 ml) |
Sen aften 11 % af energi |
Valnødder (20 g) Sojayoghurt (200 g) |