Blød kost 12 MJ
Protein 19 E% | Fedt 49 E% | Kulhydrat 32 E% |
---|
Tidlig morgen 8 % af energi |
Ernæringsdrik (125 ml) |
Morgen
19 % af energi |
1 portion ymer (150 g) med brun farin (10 g) Franskbrød uden kerner og skorpe (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 2 skiver ost 45+ (40 g) 1 glas sødmælk (150 ml) Kaffe/te |
Formiddag 8 % af energi |
Ernæringsdrik (125 ml) |
Frokost
18 % af energi |
Rugbrød, tre snitter uden kerner og skorpe (50 g) Fedtstof (12 g smør/blød margarine) Leverpostej (15 g) Agurkesalat, hakket (10 g) Marinerede sild (30 g) Løgringe, hakket (5 g) Æg, hårdkogt (30 g) Mayonnaise (5 g) Purløg (2 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Eftermiddag 12 % af energi |
1 stk. kage (75 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Aften
24 % af energi |
Stegt kylling, konsistensmodificeret (100 g) Broccoli, kogt (20 g) Majspuré/spread (20 g) Olie (10 g) Skysovs med fløde (50 ml) Kartoffelmos (75 g) Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Sen aften 6 % af energi |
Flødeis (40 g) Kakaomælk (150 ml) |
”Nat” 5 % af energi |
Koldskål (60 ml) Kammerjunker (20 g) |