Vegansk Normalkost 12 MJ

Protein 13 E% Fedt 31 E% Kulhydrat 56 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

26 % af energi

1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), rosiner (15 g) og sojamælk (250 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

Formiddag

9 % af energi

1 banan (100 g)

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g)

Nøddepasta(nøddecreme) uden mælk (20 g)

Frokost

 

25 % af energi

4/2 stk. rugbrød (100 g)

1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50) med oliven (25 g)

1 avocadomad (40 g) med rød peberfrugt (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g)

1 glas tomatjuice (150 ml)

Eftermiddag

8 % af energi

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

2 stk. figenpålæg (40 g)

Kaffe/te

Aften

 

26 % af energi

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Hvide bønner, tilberedte (80 g)

Broccoli (125 g)

Spinat (125 g)

Olie (15 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml)

Vand

Sen aften

6 % af energi

Mandler (30 g)