Vegansk Normalkost 12 MJ
Protein 13 E% | Fedt 31 E% | Kulhydrat 56 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
26 % af energi |
1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), rosiner (15 g) og sojamælk (250 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Formiddag 9 % af energi |
1 banan (100 g) 1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) Nøddepasta(nøddecreme) uden mælk (20 g) |
Frokost
25 % af energi |
4/2 stk. rugbrød (100 g) 1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g) 1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50) med oliven (25 g) 1 avocadomad (40 g) med rød peberfrugt (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g) 1 glas tomatjuice (150 ml) |
Eftermiddag 8 % af energi |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) 2 stk. figenpålæg (40 g) Kaffe/te |
Aften
26 % af energi |
Edamame (soja) bønner, friske (60 g) Hvide bønner, tilberedte (80 g) Broccoli (125 g) Spinat (125 g) Olie (15 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml) Vand |
Sen aften 6 % af energi |
Mandler (30 g) |