Vegansk Normalkost 7 MJ
Protein 14 E% | Fedt 34 E% | Kulhydrat 52 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
31 % af energi |
1 portion havregryn (40 g) med rosiner (10 g) og sojamælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
Formiddag 6 % af energi |
1 banan (100 g) |
Frokost
25 % af energi |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50) med oliven (25 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g) Vand |
Eftermiddag 6 % af energi |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 stk. figenpålæg (20 g) Kaffe/te |
Aften
25 % af energi |
Edamame (soja) bønner, friske (60 g) Hvide bønner, tilberedte (60 g) Broccoli (100 g) Spinat (100 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Sen aften 7 % af energi |
Mandler (20 g) |