Somalisk Normalkost 12 MJ
Protein 14 E% | Fedt 29 E% | Kulhydrat 57 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
150 ml letmælksyoghurt 1 stk. muffo (gærbrød af majs- og hvedemel bagt som brød/boller i ovn) (100 g) 1 appelsin (125 g) 150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Formiddag |
150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 appelsin (125 g) |
Frokost |
1 banan (100 g) 2 stk. pitabrød (130 g) 150 g rispilaf 150 g dal linsesovs 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander 100 g frugtkompot af banan og papaya 200 ml vand |
Eftermiddag |
150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 2 æbler (200 g) |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie 90 g spaghetti 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 banan (100 g) 50 g valnød |