Vegetarisk Normalkost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1 portion havregryn (40 g) med sukker (5 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion havregryn (50 g) med sukker (10 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), sukker (15 g) og minimælk (250 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 glas minimælk (150 ml)

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 æggemad (30 g) med agurk (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 æggemad (30 g) med agurk (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Skrabet fedtstof (20 g blød margarine)

1 æggemad (40 g) med agurk (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 portion hummus (40 g) med sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

Eftermiddag

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g)

Marmelade (20 g)

Kaffe/te

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Kaffe/te

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)

Kaffe/te

Aften

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Kikærter, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Vand

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Kikærter, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne, (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Kikærter, tilberedte (60 g)

Broccoli (125 g)

Majskerner, frosne (125 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Sen aften

Nødder/mandler (20 g)

Nødder/mandler (25 g)

Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)