Tyrkisk Sygehuskost 12 MJ

Protein 19 E% Fedt 44 E% Kulhydrat 37 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Frokost

1½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (150 g)

60 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

300 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 20 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Figner (20 g)

50 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver