Tyrkisk Sygehuskost 12 MJ
Protein 19 E% | Fedt 44 E% | Kulhydrat 37 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker 2 stk. franskbrød (100 g) oliven (60 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) |
Frokost |
1½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (150 g) 60 g fetaost 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander 200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 300 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 20 g proteinpulver |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 2 kartofler (120 g) 15 g olivenolie 1 stk. franskbrød (50 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
Sen aften |
200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) Figner (20 g) 50 g valnød 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |