Somalisk Sygehuskost 9 MJ
Protein 19 E% | Fedt 41 E% | Kulhydrat 40 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker 1 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Frokost |
½ stk. banan (50 g) ½ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (50 g) 50 g rispilaf 50 g linsesovs 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 38% og frisk koriander 50 g kompot af banan og papaya 200 ml vand |
Eftermiddag |
figner (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie 60 g spaghetti 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver 50 g valnød |