Tyrkisk Normalkost 12 MJ
Protein 13 E% | Fedt 26 E% | Kulhydrat 61 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
150 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) oliven (60 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
Frokost |
2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g) 60 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander 1 mango (240 g9 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 løg 3 kartofler (180 g) 15 g planteolie 1 stk. franskbrød (50 g) 1 banan (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml myntete m/sukker figner (120 g) 25 g valnød |