Tyrkisk Normalkost 12 MJ

Protein 13 E% Fedt 26 E% Kulhydrat 61 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g)

60 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander

1 mango (240 g9

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 løg

3 kartofler (180 g)

15 g planteolie

1 stk. franskbrød (50 g)

1 banan (100 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (120 g)

25 g valnød