Vegetarisk Sygehuskost 12 MJ
Protein 16 E% | Fedt 40 E% | Kulhydrat 44 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
27 % af energi |
1 portion ymer (150 g) med ymerdrys (25 g) og nødder/mandler (10 g) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 2 stk. franskbrød (80 g) Fedtstof (16 g smør/blød margarine) 2 skive ost 45+ (40 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Frokost
27 % af energi |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Fedtstof (24 g smør/blød margarine) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g) 1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g) 1 skive ost 45+ (20 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Eftermiddag 8 % af energi |
1 stk. franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Aften
26 % af energi |
Tofu (150 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (50 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (150 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Sen aften 7 % af energi |
Kakaoletmælk (200 ml) Rosiner (15 g) |