Vegetarisk Sygehuskost 12 MJ

Protein 16 E% Fedt 40 E% Kulhydrat 44 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

27 % af energi

1 portion ymer (150 g) med ymerdrys (25 g)  og nødder/mandler (10 g)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

2 stk. franskbrød (80 g)

Fedtstof (16 g smør/blød margarine)

2 skive ost 45+ (40 g)

Kaffe/te

Formiddag

5 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)

Frokost

 

27 % af energi

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Fedtstof (24 g smør/blød margarine)

1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 skive ost 45+ (20 g)

1 glas sødmælk (150 ml)

Eftermiddag

8 % af energi

1 stk. franskbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Aften

 

26 % af energi

Tofu (150 g)

Røde linser, tilberedte (50 g)

Broccoli (50 g)

Majskerner, frosne (50 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas sødmælk (150 ml)

Sen aften

7 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)

Rosiner (15 g)