Tyrkisk Normalkost 7 MJ
Protein 14 E% | Fedt 25 E% | Kulhydrat 61 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
50 ml letmælksyoghurt 1½ stk. franskbrød (75 g) oliven (20 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
Frokost |
1 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (75 g) 30 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander 1 mango (240 g) 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 1 kartoffel (60 g) 15 g olivenolie ½ stk. franskbrød (25 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml myntete m/sukker figner (20 g) |