Vegetarisk Sygehuskost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 portion ymer (100 g) med ymerdrys (10 g) og nødder/mandler (10 g) ½ stk. franskbrød (20 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion ymer (100 g) med ymerdrys (10 g) og nødder/mandler (10 g) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 1 stk. franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion ymer (150 g) med ymerdrys (25 g) og nødder/mandler (10 g) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 2 stk. franskbrød (80 g) Fedtstof (16 g smør/blød margarine) 2 skive ost 45+ (40 g) Kaffe/te |
Formiddag |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Fedtstof (16 g smør/blød margarine) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g) 1 skive ost 45+ (20 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Fedtstof (24 g smør/blød margarine) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 bønnepostejmad (30 g) med agurk (20 g) og sherrytomat (20 g) 1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g) 1 skive ost 45+ (20 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Eftermiddag |
½ stk. franskbrød (20 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
1 stk. franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
1 stk. franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Aften |
Tofu (100 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (6 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (75 g) Jordbærgrød (50 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Tofu (125 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (100 g) Jordbærgrød (100 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Tofu (150 g) Røde linser, tilberedte (50 g) Broccoli (50 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (150 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Sen aften |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Kakaoletmælk (200 ml) Rosiner (15 g) |