Fosfatreduceret Normalkost 7 MJ
Protein 15 E% | Fedt 32 E% | Kulhydrat 53 E% | Protein 62 g | Fosfat 815 mg |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
27 % af energi |
1 cornflakes (30 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og rismælk (100 g) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 6 % af energi |
1 banan (100 g) |
Frokost
20 % af energi |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (10 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) Vand |
Eftermiddag 7 % af energi |
1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Marmelade (10 g) 1 æble (100 g) Kaffe/te |
Aften
32 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Icebergsalat (100 g) Agurk (50 g) Peberfrugt, rød (50 g) Olie/eddikedressing (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Sen aften 8 % af energi |
Ananas, henkogt (125 g) 1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Marmelade (10 g) |