Fosfatreduceret Normalkost 7 MJ

Protein 15 E% Fedt 32 E% Kulhydrat 53 E% Protein 62 g Fosfat 815 mg

Tidlig morgen

 

Morgen

 

27 % af energi

1 cornflakes (30 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og rismælk (100 g)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

6 % af energi

1 banan (100 g)

Frokost

 

20 % af energi

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (10 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g)

1 sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

Vand

Eftermiddag

7 % af energi

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Marmelade (10 g)

1 æble (100 g)

Kaffe/te

Aften

 

32 % af energi

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Icebergsalat (100 g)

Agurk (50 g)

Peberfrugt, rød (50 g)

Olie/eddikedressing (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Vand

Sen aften

8 % af energi

Ananas, henkogt (125 g)

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Marmelade (10 g)