Gå til hovedindhold
Søg
  • Om Kosthåndbogen
  • Kontakt
Kosthåndbogen.dk
  • Opsporing
  • Kostformer
  • Diæter
  • Persongrupper
  • Dagskostforslag
  • Værktøjer
  • Maden
  • Opsporing af borgere og patienter i ernæringsrisiko
  • Opsporing af ældre i ernæringsrisiko i kommunen
  • Ambulante patienter og patienter i dagsbehandling
  • Behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko
  • Opsporing af børn og unge i ernæringsrisiko
  • Opsporing af ernæringsrisiko hos indlagte patienter på sygehus
  • Opsporing af ernæringsrisiko i almen praksis
  • Normalkost
  • Sygehuskost
  • Kost til småtspisende
  • Dysfagidiæt
  • Supplerende ernæring
  • Diabetes
  • Hjertekarsygdom
  • Energireduceret
  • Mave-tarmsygdomme
  • Nyresygdom
  • Overfølsomhed
  • Individuel diætbehandling
  • Børn og unge
  • Voksne
  • Ældre
  • Normalkost
  • Kost til gravide
  • Kost til ældre
  • Vegetarkost
  • Veganerkost
  • Pakistansk kost
  • Somalisk kost
  • Tyrkisk kost
  • Sygehuskost
  • Kost til småtspisende
  • Blød kost
  • Gratin kost
  • Cremet kost
  • Fedt- og kolesterolmodificeret diæt
  • Diabetes diæt
  • Energireduceret diæt
  • Glutenfri diæt
  • Laktosereduceret diæt
  • Kaliumreduceret diæt
  • Fosfatreduceret diæt
  • Kalium- og fosfatreduceret sygehuskost
  • Kommunikation på tværs af sektorer
  • Energi- og proteinbehov
  • Væskebehov
  • Risikofaktorer- ernæringsrisiko og underernæring
  • Behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko
  • Kostregistrering
  • Mad og medicin
  • Spiseredskaber
  • BMI – definition
  • Deklarationsberegneren
  • Behandling og opfølgning af ældre borgere i kommunen
  • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko på sygehus
  • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko i ambulant regi herunder dagsbehandling
  • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko i almen praksis
  • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko hos børn og unge
  • Kostplanlægning
  • Kostberegning og vurdering
  • Mad og måltider
  • Menu
  • Search
  • Opsporing
    • Opsporing
    • Opsporing af borgere og patienter i ernæringsrisiko
    • Opsporing af ældre i ernæringsrisiko i kommunen
    • Ambulante patienter og patienter i dagsbehandling
    • Behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko
    • Opsporing af børn og unge i ernæringsrisiko
    • Opsporing af ernæringsrisiko hos indlagte patienter på sygehus
    • Opsporing af ernæringsrisiko i almen praksis
  • Kostformer
    • Kostformer
    • Normalkost
      • Normalkost
      • Voksne
        • Voksne
        • Gravide
        • Ammende
      • Børn og unge
        • Børn og unge
        • Spædbørn og småbørn
        • Større børn
      • Vegetarkost
        • Vegetarkost
        • Lakto-ovo-vegetarisk
        • Veganer
      • Ældre
      • Psykisk sygdom
      • Kost til andre kulturer
        • Kost til andre kulturer
        • Pakistansk
        • Somalisk
        • Tyrkisk
    • Sygehuskost
      • Sygehuskost
      • Voksne
        • Voksne
        • Gravide
        • Ammende
      • Børn og unge
        • Børn og unge
        • Spædbørn
        • Småbørn
        • Større børn
      • Vegetarkost
        • Vegetarkost
        • Lakto-ovo-vegetarisk
        • Veganer
      • Ældre
      • Psykisk sygdom
      • Kost til andre kulturer
        • Kost til andre kulturer
        • Pakistansk
        • Somalisk
        • Tyrkisk
    • Kost til småtspisende
      • Kost til småtspisende
      • Voksne
      • Ældre i primærsektor
      • Individuel ernæringsbehandling
        • Individuel ernæringsbehandling
        • Individuel ernæringsbehandling til ældre i primærsektor
    • Dysfagidiæt
      • Dysfagidiæt
      • Blød kost
      • Gratin kost
      • Cremet kost
      • Modificeret væske
      • Modificeret kost i praksis
        • Modificeret kost i praksis
        • Teori om modificeret kost i praksis
      • Umodificeret kost
    • Supplerende ernæring
      • Supplerende ernæring
      • Mellemmåltider
      • Energi- og proteinberigelse
      • Energi- og proteinrige drikke
        • Energi- og proteinrige drikke
        • Hjemmelavede energi- og proteinrige drikke
        • Industrielt fremstillede ernæringsdrikke
          • Industrielt fremstillede ernæringsdrikke
          • Fuldgyldige ernæringsdrikke
          • Ikke-fuldgyldige ernæringsdrikke
      • Sondeernæring
      • Ernæringstilskud og sondeernæring til syge børn og unge
      • Parenteral ernæring
      • Tilskud fra Sygesikringen
  • Diæter
    • Diæter
    • Diabetes
      • Diabetes
      • Voksne
      • Børn og unge
      • Ældre
      • Cøliaki
      • Dyslipidæmi
      • Energireduceret diæt
      • Andre kulturer
      • Gastroparese
      • Prægestationel
      • Gestationel
      • Nyresygdom
      • Sygehuskostbaseret
    • Hjertekarsygdom
      • Hjertekarsygdom
      • Voksne
      • Ældre
      • Til andre kulturer
      • Sygehuskost
      • Energireduceret
      • Ved forhøjede triglycerider
      • Kost ved AK-behandling
    • Energireduceret
      • Energireduceret
      • Voksne
      • Børn og unge
      • Ældre
      • Til andre kulturer
    • Mave-tarmsygdomme
      • Mave-tarmsygdomme
      • Glutenfri diæt til voksne
      • Børn og unge
        • Børn og unge
        • Glutenfri diæt til børn
      • Laktosereduceret
      • Antidumping
      • Fedtreduceret
      • MCT tilskud
    • Nyresygdom
      • Nyresygdom
      • Diæt ved lav nyrefunktion
      • Diæt ved dialyse
        • Diæt ved dialyse
        • Hemodialysediæt
        • Peritoneal diæt
      • Kaliumreduceret diæt
      • Fosfatreduceret diæt
      • Natrium-væskereduceret diæt
    • Overfølsomhed
      • Overfølsomhed
      • Børn og unge
        • Børn og unge
        • Mælkefri (børn og unge)
        • Æggefri (børn og unge)
      • Mælkefri
      • Æggefri
      • Nikkelreduceret diæt
      • Pollenkryds
      • Farvefri
    • Individuel diætbehandling
  • Persongrupper
    • Persongrupper
    • Børn og unge
      • Børn og unge
      • Raske børn og unge
        • Raske børn og unge
        • Normalvægt
        • Overvægt
      • Syge børn og unge
        • Syge børn og unge
        • Syge spædbørn
        • Syge småbørn
        • Syge større børn
      • Diabetes
      • Mave-tarmsygdomme
        • Mave-tarmsygdomme
        • Børn med cøliaki
      • Overfølsomhed
        • Overfølsomhed
        • Overfor mælk
        • Overfor æg
    • Voksne
      • Voksne
      • Raske
        • Raske
        • Normalvægt
        • Vegetarer
        • Andre kulturer
        • Gravide
        • Ammende
        • Psykisk sygdom
        • Overvægt
        • test
      • Diabetes
        • Diabetes
        • Andre kulturer
        • Cøliaki
        • Dyslipidæmi
        • Gastroparese
        • Gestationel
        • Prægestationel
        • Nyresygdom
      • Hjertekarsygdom
        • Hjertekarsygdom
        • Overvægt
        • Andre kulturer
        • Forhøjede triglycerider
        • AK-behandling
      • Mave-tarmsygdomme
        • Mave-tarmsygdomme
        • Cøliaki
        • Laktoseintolerance
        • Dumping syndrom
        • Svær steatoré
        • Svær steatoré, hvor fedtreduceret diæt ikke er tilstrækkelig
      • Nyresygdom
        • Nyresygdom
        • Nedsat nyrefunktion
        • Hæmodialyse
        • Peritoneal dialyse
        • For højt indhold af kalium i blodet
        • For højt indhold af fosfat i blodet
      • Overfølsomhed
        • Overfølsomhed
        • Overfor æg
        • Overfor mælk
        • Overfor nikkel
        • Overfor birke-, græs og bynkepollen
        • Overfor et eller flere tilsatte farvestoffer
      • Syge
        • Syge
        • Ernæringsmæssig risiko
        • Gravide
        • Vegetarer
        • Psykisk sygdom
        • Fra andre kulturer
      • Småtspisende
        • Småtspisende
        • Med bevaret spiseevne
        • Med nedsat tygge-synkeevne
    • Ældre
      • Ældre
      • Raske
        • Raske
        • Normalvægt
        • Overvægt
      • Diabetes
      • Hjertekarsygdom
      • Syge
      • Primærsektor
  • Dagskostforslag
    • Dagskostforslag
    • Normalkost
      • Normalkost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
    • Kost til gravide
      • Kost til gravide
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Kost til ældre
      • Kost til ældre
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
    • Vegetarkost
      • Vegetarkost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Veganerkost
      • Veganerkost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Pakistansk kost
      • Pakistansk kost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Somalisk kost
      • Somalisk kost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Tyrkisk kost
      • Tyrkisk kost
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Sygehuskost
      • Sygehuskost
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Kost til småtspisende
      • Kost til småtspisende
      • Småtspisende 7 MJ
      • Småtspisende 9 MJ
      • Småtspisende 12 MJ
      • Småtspisende 7+9+12 MJ
    • Blød kost
      • Blød kost
      • Blød kost 7 MJ
      • Blød kost 9 MJ
      • Blød kost 12 MJ
      • Blød kost 7+9+12 MJ
    • Gratin kost
      • Gratin kost
      • Gratin kost 7 MJ
      • Gratin kost 9 MJ
      • Gratin kost 12 MJ
      • Gratin kost 7+9+12 MJ
    • Cremet kost
      • Cremet kost
      • Cremet kost 7 MJ
      • Cremet kost 9 MJ
      • Cremet kost 12 MJ
      • Cremet kost 7+9+12 MJ
    • Fedt- og kolesterolmodificeret diæt
    • Diabetes diæt
      • Diabetes diæt
      • Diabetes diæt 7 MJ
      • Diabetes diæt 9 MJ
      • Diabetes diæt 12 MJ
      • Diabetes diæt 7+9+12 MJ
    • Energireduceret diæt
      • Energireduceret diæt
      • Normalkost 6 MJ
      • Normalkost 8 MJ
      • Normalkost 6+8 MJ
    • Glutenfri diæt
      • Glutenfri diæt
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Laktosereduceret diæt
      • Laktosereduceret diæt
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
      • Sygehuskost 7 MJ
      • Sygehuskost 9 MJ
      • Sygehuskost 12 MJ
      • Sygehuskost 7+9+12 MJ
    • Kaliumreduceret diæt
      • Kaliumreduceret diæt
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
    • Fosfatreduceret diæt
      • Fosfatreduceret diæt
      • Normalkost 7 MJ
      • Normalkost 9 MJ
      • Normalkost 12 MJ
      • Normalkost 7+9+12 MJ
    • Kalium- og fosfatreduceret sygehuskost
  • Værktøjer
    • Værktøjer
    • Kommunikation på tværs af sektorer
    • Energi- og proteinbehov
      • Energi- og proteinbehov
      • Raske voksne
      • Syge voksne
      • Syge børn og unge
      • Ældre
    • Væskebehov
    • Risikofaktorer- ernæringsrisiko og underernæring
    • Behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko
    • Kostregistrering
    • Mad og medicin
    • Spiseredskaber
    • BMI – definition
    • Deklarationsberegneren
    • Behandling og opfølgning af ældre borgere i kommunen
    • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko på sygehus
    • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko i ambulant regi herunder dagsbehandling
    • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko i almen praksis
    • Behandling og opfølgning af ernæringsrisiko hos børn og unge
  • Maden
    • Maden
    • Kostplanlægning
      • Kostplanlægning
      • Valg af fødevarer
        • Valg af fødevarer
        • Normalkost skemaer
          • Normalkost skemaer
          • Voksne
          • Gravide
          • Ammende
          • Ældre
          • Raske børn
            • Raske børn
            • Særlige forhold
          • Vegetarisk
          • Vegansk
          • Pakistansk
          • Somalisk
          • Tyrkisk
        • Sygehuskost skemaer
          • Sygehuskost skemaer
          • Voksne
          • Gravide
          • Ammende
          • Småtspisende
          • Vegetarisk
          • Vegansk
          • Pakistansk
          • Somalisk
          • Tyrkisk
        • Andre skemaer
          • Andre skemaer
          • Blød kost
          • Gratin kost
          • Cremet kost
          • Fedtreduceret diæt (MCT-kost)
          • Diabetesdiæt
          • Diabetesdiæt ved dyslipidæmi
          • Glutenfri kost
          • Laktosereduceret diæt
          • Kaliumreduceret diæt
          • Fosfatreduceret diæt
          • Antidumping
      • Portionsstørrelser
      • Opskrifter
      • Måltidsmønster
      • Dagskoster
      • Mellemmåltider
      • Ombytningslister
    • Kostberegning og vurdering
    • Mad og måltider
      • Mad og måltider
      • Menuplanlægning
      • Anretning og servering
      • Brugerinddragelse/-undersøgelse
  • Om Kosthåndbogen
    • Om Kosthåndbogen
    • Brugervejledning
    • Ordforklaring
    • Gruppen bag Kosthåndbogen
    • Cookies
  • Kontakt

Brødkrumme

  • Hjem
  • Dagskostforslag
  • Current: Dagskostforslag: Tyrkisk
Udskriv

Dagskostforslag: Tyrkisk

Normalkost

Tyrkisk Normalkost 7 MJ

Tyrkisk Normalkost 9 MJ

Tyrkisk Normalkost 12 MJ

Tyrkisk Normalkost 7+9+12 MJ

Sygehuskost

Tyrkisk Sygehuskost 7 MJ

Tyrkisk Sygehuskost 9 MJ

Tyrkisk Sygehuskost 12 MJ

Tyrkisk Sygehuskost 7+9+12 MJ

Fagligt opdateret i 2016

Side menu

  • Normalkost 7 MJ
  • Normalkost 9 MJ
  • Normalkost 12 MJ
  • Normalkost 7+9+12 MJ
  • Sygehuskost 7 MJ
  • Sygehuskost 9 MJ
  • Sygehuskost 12 MJ
  • Sygehuskost 7+9+12 MJ

Kontakt
kosthaandbogen@kost.dk

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S
3163 6600

 

Sundhedsstyrelsens logo Fødevarestyrelsens logo Kost og Ernæringsforbundets logo