Somalisk Sygehuskost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker 1 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker 1 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker 2 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (60 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
200 ml appelsinjuice 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
200 ml appelsinjuice 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Frokost |
½ banan (50 g) ½ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (50 g) 50 g rispilaf 50 g linsesovs 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 38% og frisk koriander 50 g kompot af banan og papaya 200 ml vand |
½ stk. banan (50 g) ½ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (50 g) 50 g rispilaf 50 g linsesovs 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 38% og frisk koriander 50 g kompot af banan og papaya 200 ml vand |
1 banan (100 g) ¾ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (75 g) 100 g rispilaf 100 g linsesovs 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 38% med frisk koriander 50 g kompot af banan og papaya 200 ml vand |
Eftermiddag |
figner (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
figner (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
figner (30 g) 150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 20 g grønne bønner 20 g tomat 5 g løg 15 g olivenolie 30 g spaghetti 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie 60 g spaghetti 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie 75 g spaghetti 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver 25 g valnød |
150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver 50 g valnød |
300 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver ½ banan (50 g) 75 g valnød |