Somalisk Sygehuskost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

1 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (30 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker

1 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (30 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

2 stk. ghee eller olie og bages på pande.">sabayad (ugæret brød af hvedemel, udrulles med ghee eller olie og bages på pande) (60 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml appelsinjuice

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

200 ml appelsinjuice

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

200 ml appelsinjuice

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Frokost

½ banan (50 g)

½ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (50 g)

50 g rispilaf

50 g linsesovs

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 38% og frisk koriander

50 g kompot af banan og papaya

200 ml vand

½ stk. banan (50 g)

½ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (50 g)

50 g rispilaf

50 g linsesovs

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 38% og frisk koriander

50 g kompot af banan og papaya

200 ml vand

1 banan (100 g)

¾ stk. anjero (ugæret madpandekage af hvede- og majsmel bagt i ghee eller olie på panden) (75 g)

100 g rispilaf

100 g linsesovs

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 38% med frisk koriander

50 g kompot af banan og papaya

200 ml vand

Eftermiddag

figner (30 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

figner (30 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

figner (30 g)

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

30 g spaghetti

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

60 g spaghetti

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

75 g spaghetti

200 ml vand

Sen aften

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

25 g valnød

150 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

50 g valnød

300 ml te (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

½ banan (50 g)

75 g valnød