Somalisk Normalkost 7 MJ

Protein 14 E% Fedt 25 E% Kulhydrat 60 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml letmælksyoghurt

½ stk. muffo (gærbrød af majs- og hvedemel bagt som brød/boller i ovn) (50 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Frokost

1 banan (100 g)

1 pitabrød (65 g)

100 g rispilaf

100 g linsesovs

130 g tomat/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander

100 g frugtkompot af banan og papaya

200 ml vand

Eftermiddag

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 æble (100 g)

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

60 g spaghetti

200 ml vand

Sen aften

150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 banan (100 g)