Glutenfri Normalkost 7 MJ
Protein 18 E% | Fedt 30 E% | Kulhydrat 52 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
28 % af energi |
1 portion glutenfrie havregryn (40 g) med sukker (5 g) og minimælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. groft glutenfrit brød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 6 % af energi |
1 banan (100 g) |
Frokost
23 % af energi |
2/2 stk. groft glutenfrit brød (50 g) 1 leverpostejmad (uden gluten) (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag 4 % af energi |
1 stk. groft glutenfrit knækbrød (12 g) Marmelade (10 g) Kaffe/te |
Aften
32 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (100 g) Majskerner, frosne (100 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g maizena til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Sen aften 7 % af energi |
Nødder/mandler (20 g) |