Vegansk Normalkost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1 portion havregryn (40 g) med rosiner (10 g) og sojamælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

1 portion havregryn (50 g) med rosiner (15 g) og sojamælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), rosiner (15 g) og sojamælk (250 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 spsk. peanutbutter (15 g)

Kaffe/te

 

Formiddag

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g)

Nøddepasta(nøddecreme) uden mælk (20 g)

 

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

 

1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50) med oliven (25 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g)

Vand

 

3/2 stk. rugbrød (75 g)

1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50) med oliven (25 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g)

Vand

 

4/2 stk. rugbrød (100 g)

1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g)

1 portion hummus (50) med oliven (25 g)

1 avocadomad (40 g) med rød peberfrugt (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g)

1 glas tomatjuice (150 ml)

 

Eftermiddag

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g)

1 stk. figenpålæg (20 g)

Kaffe/te

 

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

2 stk. figenpålæg (40 g)

Kaffe/te

 

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

2 stk. figenpålæg (40 g)

Kaffe/te

 

Aften

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Hvide bønner, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Spinat (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

 

 

Vand

 

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Hvide bønner, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Spinat (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml)

Vand

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Hvide bønner, tilberedte (80 g)

Broccoli (125 g)

Spinat (125 g)

Olie (15 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml)

Vand

 

Sen aften

Mandler (20 g)

Mandler (25 g)

Mandler (30 g)