Vegansk Normalkost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 portion havregryn (40 g) med rosiner (10 g) og sojamælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te |
1 portion havregryn (50 g) med rosiner (15 g) og sojamælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), rosiner (15 g) og sojamælk (250 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 spsk. peanutbutter (15 g) Kaffe/te
|
Formiddag |
1 banan (100 g) |
1 banan (100 g) |
1 banan (100 g) 1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) Nøddepasta(nøddecreme) uden mælk (20 g)
|
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g)
1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50) med oliven (25 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g) Vand
|
3/2 stk. rugbrød (75 g) 1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g) 1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50) med oliven (25 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g) Vand
|
4/2 stk. rugbrød (100 g) 1 mad med 2 stk. falafel (40 g) og agurk (20 g) 1 kartoffelmad (30 g) med purløg (2 g) og sherrytomat (20 g) 1 portion hummus (50) med oliven (25 g) 1 avocadomad (40 g) med rød peberfrugt (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål) med 1 tsk. citronsaft (3 g) og valnødder (20 g) 1 glas tomatjuice (150 ml)
|
Eftermiddag |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 stk. figenpålæg (20 g) Kaffe/te
|
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) 2 stk. figenpålæg (40 g) Kaffe/te
|
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) 2 stk. figenpålæg (40 g) Kaffe/te
|
Aften |
Edamame (soja) bønner, friske (60 g) Hvide bønner, tilberedte (60 g) Broccoli (100 g) Spinat (100 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g)
Vand
|
Edamame (soja) bønner, friske (60 g) Hvide bønner, tilberedte (60 g) Broccoli (100 g) Spinat (100 g) Olie (10 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (100 ml) med sojamælk (50 ml) Vand |
Edamame (soja) bønner, friske (60 g) Hvide bønner, tilberedte (80 g) Broccoli (125 g) Spinat (125 g) Olie (15 g) Sovs af grønsagsbouillon, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med sojamælk (50 ml) Vand
|
Sen aften |
Mandler (20 g) |
Mandler (25 g) |
Mandler (30 g) |