Vegetarisk Normalkost 12 MJ

Protein 14 E% Fedt 29 E% Kulhydrat 57 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

25 % af energi

1 portion havregryn (50 g) med sukker (10 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

4 % af energi

1 banan (100 g)

Frokost

 

26 % af energi

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 æggemad (30 g) med agurk (20 g)

1 avocadomad (40 g) med 1 spsk. hytteost 20+ (20 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

Eftermiddag

6 % af energi

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Kaffe/te

Aften

 

32 % af energi

Edamame (soja) bønner, friske (60 g)

Kikærter, tilberedte (60 g)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne, (100 g)

Olie (10 g)

Sovs af grønsagsbouillon, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Sen aften

7 % af energi

Nødder/mandler (25 g)