Tyrkisk Sygehuskost 7 MJ
Protein 20 E% | Fedt 41 E% | Kulhydrat 39 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker ½ stk. franskbrød (25 g) oliven (20 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
Formiddag |
200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) med 10 g proteinpulver |
Frokost |
½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (50 g) 30 g fetaost 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander 200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 20 g grønne bønner 20 g tomat 5 g løg ½ kartoffel (30 g) 15 g olivenolie ½ stk. franskbrød (25 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
Sen aften |
200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand) figner (40 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |