Tyrkisk Sygehuskost 7 MJ

Protein 20 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 39 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) med 10 g proteinpulver

Frokost

½ stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (50 g)

30 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

½ kartoffel (30 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

figner (40 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver