Somalisk Normalkost 9 MJ
Protein 14 E% | Fedt 29 E% | Kulhydrat 57 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
100 ml letmælksyoghurt 1 stk. muffo (gærbrød af majs- og hvedemel bagt som brød/boller i ovn) (100 g) 1 appelsin (125 g) 150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Formiddag |
150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Frokost |
1 banan (100 g) 1 stk. pitabrød (65 g) 100 g rispilaf 100 g linsesovs 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 18% med frisk koriander 100 g frugtkompot af banan og papaya 200 ml vand |
Eftermiddag |
150 ml te (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 2 æbler (200 g) |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie 60 g spaghetti 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) ½ banan (50 g) 25 g valnød |