Pakistansk Sygehuskost 12 MJ

Protein 18 E% Fedt 41 E% Kulhydrat 41 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

1 banan (100 g)

50 g valnød

350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver