Pakistansk Sygehuskost 12 MJ
Protein 18 E% | Fedt 41 E% | Kulhydrat 41 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker 1 stk. franskbrød (50 g) 300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Frokost |
1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g) 100 g rispilaf 100 g dal (linseret) 150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Eftermiddag |
1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie 2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g) 1 banan (100 g) 50 g valnød 350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver |