Tyrkisk Normalkost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
50 ml letmælksyoghurt 1½ stk. franskbrød (75 g) oliven (20 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
100 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) oliven (60 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
150 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) oliven (60 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
Frokost |
1 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (75 g) 30 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander 1 mango (240 g) 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g) 45 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander 1 mango (240 g) 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g) 60 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander 1 mango (240 g9 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 1 kartoffel (60 g) 15 g olivenolie ½ stk. franskbrød (25 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 2 kartofler (120 g) 15 g olivenolie 1 stk. franskbrød (50 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 løg 3 kartofler (180 g) 15 g planteolie 1 stk. franskbrød (50 g) 1 banan (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml myntete m/sukker figner (20 g) |
150 ml myntete m/sukker figner (80 g) |
150 ml myntete m/sukker figner (120 g) 25 g valnød |