Tyrkisk Normalkost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml letmælksyoghurt

1½ stk. franskbrød (75 g)

oliven (20 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

1 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (75 g)

30 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g)

45 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

2 stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (150 g)

60 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% og frisk koriander

1 mango (240 g9

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 løg

3 kartofler (180 g)

15 g planteolie

1 stk. franskbrød (50 g)

1 banan (100 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (20 g)

150 ml myntete m/sukker

figner (80 g)

150 ml myntete m/sukker

figner (120 g)

25 g valnød