Fosfatreduceret Normalkost 9 MJ
Protein 14 E% | Fedt 33 E% | Kulhydrat 53 E% | Protein 72 g | Fosfat 870 mg |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
21 % af energi |
1 cornflakes (30 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og rismælk (100 g) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Æg uden blomme (60 g) og 2 skiver tomat (30 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi |
1 banan (100 g) |
Frokost
23 % af energi |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (30 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) Vand |
Eftermiddag 11 % af energi |
2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Marmelade (20 g) 1 æble (100 g) Kaffe/te |
Aften
32 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Icebergsalat (100 g)med agurk (50 g) og peberfrugt, rød (50 g) Olie/eddikedressing (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød 100 ml med rismælk (50 ml) Vand |
Sen aften 8 % af energi |
Ananas, henkogt (125 g) 1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Skrabet fedtstof (5 g blød margarine) Marmelade (10 g) |