Energireduceret Normalkost 6+8 MJ
|
6 MJ |
8 MJ |
---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
Morgen |
1 portion havregryn (30 g) med 1 tsk. sukker (5 g) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) 1 glas skummetmælk (150 ml) Kaffe/te |
1 portion havregryn (35 g) med 1 tsk. sukker (5 g) 1 appelsin (125 g) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) 1 glas skummetmælk (150 ml) Kaffe/te |
Formiddag |
½ banan (50 g) |
½ banan (50 g) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 stor portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas skummetmælk (150 ml) |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof(10 g minarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 stor portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas skummetmælk (150 ml) |
Eftermiddag |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) Hytteost (25 g) Rød peberfrugt (25 g) Kaffe/te |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) Marmelade (20 g) Kaffe/te |
Aften |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (60 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (80 g) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (100 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (150 g) Jordbærgrød (70 ml) Vand |
Sen aften |
1 appelsin (125 g) |
Nødder/mandler (15 g) |