Tyrkisk Sygehuskost 9 MJ

Protein 19 E% Fedt 43 E% Kulhydrat 38 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

oliven (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

Frokost

1 stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (100 g)

45 g fetaost

65 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander

200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver

Aften

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

1 kartoffel (60 g)

15 g olivenolie

½ stk. franskbrød (25 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand)

figner (20 g)

25 g valnød

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver