Tyrkisk Sygehuskost 9 MJ
Protein 19 E% | Fedt 43 E% | Kulhydrat 38 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker 1 stk. franskbrød (50 g) oliven (30 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) |
Frokost |
1 stk. pidebrød (gæret brød af hvedemel, penslet med æg, yoghurt og smeltet smør, bages i ovn) (100 g) 45 g fetaost 65 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af creme fraiche 18% og frisk koriander 200 ml ayran (yoghurt 10% fortyndet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 1 kartoffel (60 g) 15 g olivenolie ½ stk. franskbrød (25 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
Sen aften |
200 ml ayran (syrnet fløde 9% blandet med vand) figner (20 g) 25 g valnød 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) med 10 g proteinpulver |