Normalkost 7+9+12 MJ
7 MJ | 9 MJ | 12 MJ | |
---|---|---|---|
Tidlig morgen | |||
Morgen |
1 portion havregryn (40 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og minimælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/ juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion havregryn (50 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og minimælk (150 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g) og 1 spsk. sukker (15 g) og minimælk (250 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag | 1 banan (100 g) | 1 banan (100 g) |
1 banan (100 g) 1 glas minimælk (150 ml) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Skrabet fedtstof (20 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 æggemad (40 g) med en tomat (100 g), karse (2 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) med hytteost (25 g) og rød peberfrugt (25 g) Kaffe/te |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) Marmelade (20 g) Kaffe/te
|
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) Marmelade (20 g) Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g) Kaffe/te |
Aften |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (100 g) Majskerner, frosne (100 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (100 g) Majskerner, frosne (100 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (125 g) Majskerner, frosne (125 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Sen aften | Nødder/mandler (20 g) | Nødder/mandler (20 g) | Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g) |