Normalkost 7+9+12 MJ

  7 MJ 9 MJ 12 MJ
Tidlig morgen      
Morgen

1 portion havregryn (40 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/ juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion havregryn (50 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og minimælk (150 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

1 portion havregryn (75 g) med æblestykker (100 g) og 1 spsk. sukker (15 g) og minimælk (250 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. fuldkornsbrød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag 1 banan (100 g) 1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 glas minimælk (150 ml)

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

4/2 stk. rugbrød (100 g)

Skrabet fedtstof (20 g blød margarine)

1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 æggemad (40 g) med en tomat (100 g), karse (2 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

Eftermiddag

1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) med hytteost (25 g)

og rød peberfrugt (25 g)

Kaffe/te

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Kaffe/te

 

2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)

Kaffe/te

Aften

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne (100 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Vand

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (100 g)

Majskerner, frosne (100 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (125 g)

Majskerner, frosne (125 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Sen aften Nødder/mandler (20 g) Nødder/mandler (20 g) Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)