Gratin kost 12 MJ
Protein 21 E% | Fedt 49 E% | Kulhydrat 30 E% |
---|
Tidlig morgen 8 % af energi |
Ernæringsdrik, fortykket (125 ml) |
Morgen
16 % af energi |
1 portion ymer (150 g) med sirup (10 g) Gratin franskbrød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) Gratin skive ost 45+ (40 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) Kaffe/te, fortykket |
Formiddag 8 % af energi |
Ernæringsdrik, fortykket (125 ml) |
Frokost
19 % af energi |
Gratin rugbrød, to snitter (50 g) Fedtstof (12 g smør/blød margarine) Gratin leverpostej (15 g) Gratin agurkesalat (10 g) Gratin marinerede sild (30 g) Gratin løg, rå (5 g) Gratin æg (30 g) Cremet mayonnaise (10 g) Purløgsolie (2 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Eftermiddag 9 % af energi |
Gratin kage (75 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Aften
26 % af energi |
Gratin kylling (100 g) Gratin broccoli (20 g) Cremet majs (20 g) Cremet skysovs med fløde (50 ml) Cremet kartoffelmos (75 g) Cremet jordbærgrød (100 ml) med cremet flødeskum (25 g) 1 glas sødmælk, fortykket (150 ml) |
Sen aften 10 % af energi |
Cremet flødeis (40 g) Kakaomælk, fortykket (150 ml) med cremet flødeskum (20 g) |
”Nat” 4 % af energi |
Cremet koldskål (60 ml) Gratin kammerjunker (20 g) |