Gratin kost 12 MJ

Protein 21 E% Fedt 49 E% Kulhydrat 30 E%

Tidlig morgen  

8 % af energi

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Morgen

 

16 % af energi

1 portion ymer (150 g) med sirup (10 g)

Gratin franskbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Gratin skive ost 45+ (40 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Kaffe/te, fortykket

Formiddag

8 % af energi

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Frokost

 

19 % af energi

Gratin rugbrød, to snitter (50 g)

Fedtstof (12 g smør/blød margarine)

Gratin leverpostej (15 g)

Gratin agurkesalat (10 g)

Gratin marinerede sild (30 g)

Gratin løg, rå (5 g)

Gratin æg (30 g)

Cremet mayonnaise (10 g)

Purløgsolie (2 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Eftermiddag

9 % af energi

Gratin kage (75 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Aften

 

26 % af energi

Gratin kylling (100 g)

Gratin broccoli (20 g)

Cremet majs (20 g)

Cremet skysovs med fløde (50 ml)

Cremet kartoffelmos (75 g)

Cremet jordbærgrød (100 ml) med cremet flødeskum (25 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Sen aften

10 % af energi

Cremet flødeis (40 g)

Kakaomælk, fortykket (150 ml) med cremet flødeskum (20 g)

”Nat”

4 % af energi

Cremet koldskål (60 ml)

Gratin kammerjunker (20 g)