Pakistansk Normalkost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1½ stk. franskbrød (75 g)

50 ml letmælksyoghurt

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

150 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

2 appelsiner (250 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1 stk. chapati (ugæret brød af grahamsmel eller hvedemel, udrulles og bages på tør panden) (50 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1½ stk. chapati (75 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

2 stk. chapati (100 g)

150 g rispilaf

150 g dal (linseret)

200 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

2 æbler (200 g)

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) ( (40 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 banan (100 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) banan (100 g)

300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)