Pakistansk Normalkost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1½ stk. franskbrød (75 g) 50 ml letmælksyoghurt 1 appelsin (125 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
100 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) 1 appelsin (125 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
150 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) 2 appelsiner (250 g) 300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Formiddag |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 gulerod (65 g) |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 gulerod (65 g) |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 gulerod (65 g) |
Frokost |
1 stk. chapati (ugæret brød af grahamsmel eller hvedemel, udrulles og bages på tør panden) (50 g) 100 g rispilaf 100 g dal (linseret) 100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt) 1 mango (240 g) 200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) |
1½ stk. chapati (75 g) 100 g rispilaf 100 g dal (linseret) 150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt) 1 mango (240 g) 200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) |
2 stk. chapati (100 g) 150 g rispilaf 150 g dal (linseret) 200 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt) 1 mango (240 g) 200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker |
Eftermiddag |
200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) 1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) ½ æble (50 g) |
200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) 1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) ½ æble (50 g) |
200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) 1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 2 æbler (200 g) |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie ½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie ½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie 1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) ( (40 g) ½ banan (50 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g) 1 banan (100 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) banan (100 g) 300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |