Pakistansk Sygehuskost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker

½ stk. franskbrød (25 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

3000 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1 stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (40 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

50 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) ) (60 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (yoghurt 10% fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (100 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

1½ stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (45 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

kyllingefilet (125 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

25 g valnød

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker)

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

1 banan (100 g)

50 g valnød

350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver