Pakistansk Sygehuskost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
50 ml sødmælksyoghurt med 8 g sukker ½ stk. franskbrød (25 g) 150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker 1 stk. franskbrød (50 g) 3000 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
150 ml sødmælksyoghurt med 24 g sukker 1 stk. franskbrød (50 g) 300 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver |
Formiddag |
200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker) |
200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Frokost |
1 stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (40 g) 50 g rispilaf 50 g dal (linseret) 50 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker) |
1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) ) (60 g) 50 g rispilaf 50 g dal (linseret) 100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) (60 g) 100 g rispilaf 100 g dal (linseret) 150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med yoghurt 10%) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Eftermiddag |
1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand blandet med sukker) 150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 200 ml lassi (yoghurt 10% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) 200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Aften |
kyllingefilet (100 g) 20 g grønne bønner 20 g tomat 5 g løg 15 g olivenolie 2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g) ½ pære (50 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 20 g grønne bønner 20 g tomat 5 g løg 15 g olivenolie 1½ stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (45 g) ½ pære (50 g) 200 ml vand |
kyllingefilet (125 g) 40 g grønne bønner 40 g tomat 15 g løg 15 g olivenolie 2 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (60 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g) ½ banan (50 g) 150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver |
1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g) ½ banan (50 g) 25 g valnød 150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) |
1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g) 1 banan (100 g) 50 g valnød 350 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 20 g proteinpulver |