Pakistansk Normalkost 12 MJ
Protein 14 E% | Fedt 26 E% | Kulhydrat 60 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
150 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) 2 appelsiner (250 g) 300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Formiddag |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 gulerod (65 g) |
Frokost |
2 stk. chapati (100 g) 150 g rispilaf 150 g dal (linseret) 200 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt) 1 mango (240 g) 200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker |
Eftermiddag |
200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) 1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) 2 æbler (200 g) |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie 1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
1 stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (80 g) banan (100 g) 300 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |