Pakistansk Sygehuskost 9 MJ

Protein 18 E% Fedt 42 E% Kulhydrat 40 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml sødmælksyoghurt med 16 g sukker

1 stk. franskbrød (50 g)

3000 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker) med 10 g proteinpulver

Formiddag

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Frokost

1½ stk. poori brød (chapatibrød bagt i olie i wok) ) (60 g)

50 g rispilaf

50 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med syrnet fløde 9%)

200 ml lassi (syrnet fløde 9% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

200 ml lassi (yoghurt 10% fortyndet med vand og tilsat sukker)

Aften

kyllingefilet (125 g)

20 g grønne bønner

20 g tomat

5 g løg

15 g olivenolie

1½ stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (45 g)

½ pære (50 g)

200 ml vand

Sen aften

1 stk. paratha (ugæret brød af hvedemel, udrulles med fedtstof og bages på pande) (30 g)

½ banan (50 g)

25 g valnød

150 ml chai (te m/sødmælk, kardemomme og sukker)