Glutenfri Normalkost 12 MJ

Protein 15 E% Fedt 28 E% Kulhydrat 57 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

25 % af energi

1 portion glutenfrie havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), sukker (15 g) og minimælk (250 ml)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

1 stk. groft glutenfrit brød (50 g)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

5 % af energi

1 banan (100 g)

1 glas minimælk (150 ml)

Frokost

 

27 % af energi

4/2 stk. groft glutenfrit brød (100 g)

Skrabet fedtstof(20 g blød margarine)

1 leverpostejmad (uden gluten) (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 æggemad (40 g) med 1 tomat (100 g), karse (2 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

1 glas minimælk (150 ml)

Eftermiddag

9 % af energi

2 stk. groft glutenfrit knækbrød (24 g)

Marmelade (20 g)

Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)

Kaffe/te

Aften

 

29 % af energi

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (125 g)

Majskerner, frosne (125 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. 1 dl (5 g maizena til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml)

Vand

Sen aften

5 % af energi

Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g)