Glutenfri Normalkost 12 MJ
Protein 15 E% | Fedt 28 E% | Kulhydrat 57 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
25 % af energi |
1 portion glutenfrie havregryn (75 g) med æblestykker (100 g), sukker (15 g) og minimælk (250 ml) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 1 stk. groft glutenfrit brød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi |
1 banan (100 g) 1 glas minimælk (150 ml) |
Frokost
27 % af energi |
4/2 stk. groft glutenfrit brød (100 g) Skrabet fedtstof(20 g blød margarine) 1 leverpostejmad (uden gluten) (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 æggemad (40 g) med 1 tomat (100 g), karse (2 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag 9 % af energi |
2 stk. groft glutenfrit knækbrød (24 g) Marmelade (20 g) Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g) Kaffe/te |
Aften
29 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (125 g) Majskerner, frosne (125 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g maizena til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Sen aften 5 % af energi |
Nødder/mandler (15 g), tørret frugt (15 g) |