Fosfatreduceret Normalkost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

 

 

 

Morgen

1 cornflakes (30 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og rismælk (100 g)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 skive ost 30+ (20 g)

Kaffe/te

1 cornflakes (30 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og rismælk (100 g)

1 appelsin (125 g)/juice (150 ml)

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

Æg uden blomme (60 g) og 2 skiver tomat (30 g)

Kaffe/te

1 cornflakes (50 g) med 1 spsk. sukker (15 g) og rismælk (200 ml)

1 appelsin (125 g) /juice (150 ml)

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

Æg uden blomme (60 g) med  2 skiver  tomat (30 g)

Kaffe/te

Formiddag

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 banan (100 g)

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Skrabet fedtstof (5 g blød margarine)

Marmelade (10 g)

Frokost

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (10 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g)

1 sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

Vand

3/2 stk. rugbrød (75 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (30 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g)

1 sherrytomat (20 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

Vand

2/2 stk. rugbrød (50 g)

1 skive franskbrød (50 g)

Skrabet fedtstof (15 g blød margarine)

1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (10 g), purløg (2 g)

1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (50 g), mayonnaise (10 g),

2 skiver  tomat (20 g) og karse (2 g)

1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing)

Eftermiddag

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Marmelade (10 g)

1 æble (100 g)

Kaffe/te

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

Marmelade (20 g)

1 æble (100 g)

Kaffe/te

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

Marmelade (20 g)

1 æble (100 g)

Kaffe/te

Aften

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Icebergsalat (100 g)

Agurk (50 g)

Peberfrugt, rød (50 g)

Olie/eddikedressing (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (120 g)

Vand

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Icebergsalat (100 g)med agurk (50 g) og peberfrugt, rød (50 g)

Olie/eddikedressing (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning)

Kartofler (180 g)

Jordbærgrød 100 ml med rismælk (50 ml)

Vand

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Icebergsalat (100 g) med agurk (100 g) og peberfrugt, rød (50 g)

Olie/eddikedressing (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning)

Kartofler (240 g)

Jordbærgrød 150 ml med rismælk (50 ml)

Vand

Sen aften

Ananas, henkogt (125 g)

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Marmelade (10 g)

Ananas, henkogt (125 g)

1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g)

Skrabet fedtstof (5 g blød margarine)

Marmelade (10 g)

Ananas, henkogt (125 g)

2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g)

Skrabet fedtstof (10 g blød margarine)

Marmelade (20 g)