Fosfatreduceret Normalkost 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 cornflakes (30 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og rismælk (100 g) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 cornflakes (30 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og rismælk (100 g) 1 appelsin (125 g)/juice (150 ml) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Æg uden blomme (60 g) og 2 skiver tomat (30 g) Kaffe/te |
1 cornflakes (50 g) med 1 spsk. sukker (15 g) og rismælk (200 ml) 1 appelsin (125 g) /juice (150 ml) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Æg uden blomme (60 g) med 2 skiver tomat (30 g) Kaffe/te |
Formiddag |
1 banan (100 g) |
1 banan (100 g) |
1 banan (100 g) 1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Skrabet fedtstof (5 g blød margarine) Marmelade (10 g) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (10 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) Vand |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (30 g) med mayonnaise (5 g) og karse (2 g) 1 sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) Vand |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 skive franskbrød (50 g) Skrabet fedtstof (15 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (10 g), purløg (2 g) 1 æggemad uden blomme (30 g), rejer (50 g), mayonnaise (10 g), 2 skiver tomat (20 g) og karse (2 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) |
Eftermiddag |
1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Marmelade (10 g) 1 æble (100 g) Kaffe/te |
2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Marmelade (20 g) 1 æble (100 g) Kaffe/te |
2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Marmelade (20 g) 1 æble (100 g) Kaffe/te |
Aften |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Icebergsalat (100 g) Agurk (50 g) Peberfrugt, rød (50 g) Olie/eddikedressing (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Icebergsalat (100 g)med agurk (50 g) og peberfrugt, rød (50 g) Olie/eddikedressing (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød 100 ml med rismælk (50 ml) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Icebergsalat (100 g) med agurk (100 g) og peberfrugt, rød (50 g) Olie/eddikedressing (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød 150 ml med rismælk (50 ml) Vand |
Sen aften |
Ananas, henkogt (125 g) 1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Marmelade (10 g) |
Ananas, henkogt (125 g) 1 stk. fint hvedeknækbrød (10 g) Skrabet fedtstof (5 g blød margarine) Marmelade (10 g) |
Ananas, henkogt (125 g) 2 stk. fint hvedeknækbrød (20 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) Marmelade (20 g) |