Pakistansk Normalkost 9 MJ

Protein 15 E% Fedt 26 E% Kulhydrat 59 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1½ stk. chapati (75 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 banan (100 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)