Pakistansk Normalkost 9 MJ
Protein 15 E% | Fedt 26 E% | Kulhydrat 59 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
100 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) 1 appelsin (125 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |
Formiddag |
150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) 1 gulerod (65 g) |
Frokost |
1½ stk. chapati (75 g) 100 g rispilaf 100 g dal (linseret) 150 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt) 1 mango (240 g) 200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) |
Eftermiddag |
200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker) 1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g) ½ æble (50 g) |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 15 g olivenolie ½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g) 1 pære (100 g) 200 ml vand |
Sen aften |
½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g) 1 banan (100 g) 150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker) |