Gratin kost 7+9+12 MJ

 

7 MJ

9 MJ

12 MJ

Tidlig morgen

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Morgen

1 portion ymer (50 g) med sirup (5 g)

Gratin franskbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Gratin skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk, fortykket (100 ml)

Kaffe/te, fortykket

1 portion ymer (100 g) med sirup (10 g)

Gratin franskbrød (20 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Gratin skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te, fortykket

1 portion ymer (150 g) med sirup (10 g)

Gratin franskbrød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Gratin skive ost 45+ (40 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Kaffe/te, fortykket

Formiddag

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Proteindrik, fortykket (125 ml)

Frokost

Gratin rugbrød, to snitter (25 g)

Fedtstof (6 g smør/blød margarine)

Gratin leverpostej (15 g)

Gratin agurkesalat (10 g)

Gratin marinerede sild (30 g)

Gratin løg, rå (5 g)

1 glas sødmælk, fortykket (100 ml)

Gratin rugbrød, to snitter (25 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

Gratin leverpostej (15 g)

Gratin agurkesalat (10 g)

Gratin marinerede sild (30 g)

Gratin løg, rå (5 g)

Gratin franskbrød, en snitte (12 g)

Gratin skive ost 45+ (10 g)

1 glas sødmælk, fortykket (100 ml)

Gratin rugbrød, to snitter (50 g)

Fedtstof (12 g smør/blød margarine)

Gratin leverpostej (15 g)

Gratin agurkesalat (10 g)

Gratin marinerede sild (30 g)

Gratin løg, rå (5 g)

Gratin æg (30 g)

Cremet mayonnaise (10 g)

Purløgsolie (2 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Eftermiddag

Gratin kage (30 g)

Kaffe/te, fortykket

Gratin kage (50 g)

Kaffe/te, fortykket

Gratin kage (75 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Aften

Gratin kylling (75 g)

Gratin broccoli (10 g)

Cremet majs (10 g)

Cremet skysovs med fløde (50 ml)

Cremet kartoffelmos (25 g)

1 glas sødmælk, fortykket (100 ml)

Gratin kylling (75 g)

Gratin broccoli (10 g)

Cremet majs (10 g)

Cremet skysovs med fløde (50 ml)

Cremet kartoffelmos (50 g)

Cremet jordbærgrød (100 ml) med cremet flødeskum (25 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Gratin kylling (100 g)

Gratin broccoli (20 g)

Cremet majs (20 g)

Cremet skysovs med fløde (50 ml)

Cremet kartoffelmos (75 g)

Cremet jordbærgrød (100 ml) med cremet flødeskum (25 g)

1 glas sødmælk, fortykket (150 ml)

Sen aften

Kakaomælk, fortykket (100 ml)

Cremet flødeis (40 g)

Kakaomælk, fortykket (150 ml) med cremet flødeskum (10 g)

Cremet flødeis (40 g)

Kakaomælk, fortykket (150 ml) med cremet flødeskum (20 g)

“Nat”

Cremet jordbærgrød (60 ml) med cremet flødeskum (20 g)

Cremet koldskål (60 ml)

Gratin kammerjunker (20 g)

Cremet koldskål (60 ml)

Gratin kammerjunker (20 g)