Tyrkisk Normalkost 9 MJ
Protein 15 E% | Fedt 25 E% | Kulhydrat 60 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen |
100 ml letmælksyoghurt 2 stk. franskbrød (100 g) oliven (60 g) 150 ml cay (te m. sukker og evt. citron) |
Formiddag |
200 ml appelsinjuice 1 æble (100 g) |
Frokost |
1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g) 45 g fetaost 130 g tomat-/løgsalat 50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander 1 mango (240 g) 200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand) |
Eftermiddag |
1 stk. honningkage med figner (30 g) 150 ml myntete m/sukker |
Aften |
kyllingefilet (125 g) 80 g grønne bønner 80 g tomat 30 g løg 2 kartofler (120 g) 15 g olivenolie 1 stk. franskbrød (50 g) ½ banan (50 g) 200 ml vand |
Sen aften |
150 ml myntete m/sukker figner (80 g) |