Tyrkisk Normalkost 9 MJ

Protein 15 E% Fedt 25 E% Kulhydrat 60 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

100 ml letmælksyoghurt

2 stk. franskbrød (100 g)

oliven (60 g)

150 ml cay (te m. sukker og evt. citron)

Formiddag

200 ml appelsinjuice

1 æble (100 g)

Frokost

1½ stk. yufka ekmek (fladbrød af hvedemel, bagt af papirtynd dej i lag) (100 g)

45 g fetaost

130 g tomat-/løgsalat

50 ml sovs af syrnet fløde 9% med frisk koriander

1 mango (240 g)

200 ml ayran (letmælksyoghurt blandet med vand)

Eftermiddag

1 stk. honningkage med figner (30 g)

150 ml myntete m/sukker

Aften

kyllingefilet (125 g)

80 g grønne bønner

80 g tomat

30 g løg

2 kartofler (120 g)

15 g olivenolie

1 stk. franskbrød (50 g)

½ banan (50 g)

200 ml vand

Sen aften

150 ml myntete m/sukker

figner (80 g)