Pakistansk Normalkost 7 MJ

Protein 14 E%  Fedt 29 E% Kulhydrat 50 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

1½ stk. franskbrød (75 g)

50 ml letmælksyoghurt

1 appelsin (125 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

Formiddag

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)

1 gulerod (65 g)

Frokost

1 stk. chapati (ugæret brød af grahamsmel eller hvedemel, udrulles og bages på tør panden) (50 g)

100 g rispilaf

100 g dal (linseret)

100 ml raita m/agurk (findelt salat blandet med letmælksyoghurt)

1 mango (240 g)

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

Eftermiddag

200 ml lassi (letmælksyoghurt fortyndet med vand og tilsat sukker)

1 stk. halva (fine hvedegryn, mælk, sukker, nødder, rosiner, kardemomme, safran m.m.) (30 g)

½ æble (50 g)

Aften

kyllingefilet (100 g)

40 g grønne bønner

40 g tomat

15 g løg

15 g olivenolie

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) (40 g)

1 pære (100 g)

200 ml vand

Sen aften

½ stk. naan (gæret brød af fint hvedemel bagt i ovn) ( (40 g)

½ banan (50 g)

150 ml chai (te m/skummetmælk, kardemomme og sukker)