Blød kost 9 MJ
Protein 18 E% | Fedt 49 E% | Kulhydrat 32 E% |
---|
Tidlig morgen 11 % af energi |
Ernæringsdrik (125 ml) |
Morgen
13 % af energi |
1 portion ymer (100 g) med brun farin (10 g) Franskbrød uden kerner og skorpe (20 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 11 % af energi |
Ernæringsdrik (125 ml) |
Frokost
16 % af energi |
Rugbrød, to snitter uden kerner og skorpe (25 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) Leverpostej (15 g) Agurkesalat, hakket (10 g) Marinerede sild (30 g) Løgringe, hakket (5 g) Franskbrød, en snitte uden kerner og skorpe (12 g) 1 skive ost 45+ (10 g) 1 glas sødmælk (100 ml) |
Eftermiddag 8 % af energi |
1 stk. kage (50 g) Kaffe/te |
Aften
25 % af energi |
Stegt kylling, konsistensmodificeret (75 g) Broccoli, kogt (10 g) Majspuré/spread (10 g) Olie (5 g) Skysovs med fløde (50 ml) Kartoffelmos (50 g) Jordbærgrød (50 ml) med piskefløde (25 g) 1 glas sødmælk (150 ml) |
Sen aften 9 % af energi |
Flødeis (40 g) Kakaomælk (150 ml) |
”Nat” 7 % af energi |
Koldskål (60 ml) Kammerjunker (20 g) |