Glutenfri Sygehuskost 12 MJ
Protein 17 E% | Fedt 42 E% | Kulhydrat 41 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
26 % af energi |
1 portion ymer (150 g) med glutenfri havregryn (25 g) og nødder/mandler (10 g) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 2 stk. glutenfrit brød (80 g) Fedtstof (16 g smør/blød margarine) 2 skiver ost 45+ (40 g) Kaffe/te |
Formiddag 5 % af energi |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Frokost
29 % af energi |
4/2 stk. glutenfrit brød (100 g) Fedtstof(24 g smør/blød margarine) 1 leverpostejmad (uden gluten) (20 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 frikadellemad (fars rørt uden glutenholdigt mel) (40 g) med rødbede (10 g) 1 glas letmælk (150 ml) |
Eftermiddag 7 % af energi |
1 stk. glutenfrit brød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Aften
26 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (50 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g maizena til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (150 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas letmælk (150 ml) |
Sen aften 7 % af energi |
Rosiner (15 g) Kakaoletmælk (200 ml) |