Glutenfri Sygehuskost 9 MJ
Protein 19 E% | Fedt 43 E% | Kulhydrat 38 E% |
---|
Tidlig morgen |
|
Morgen
21 % af energi |
1 portion ymer (100 g) med glutenfrie havregryn (10 g) og nødder/mandler (10 g) 1 glas appelsinjuice (150 ml) 1 stk. glutenfrit brød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag 6 % af energi |
Kakaoletmælk (200 ml) |
Frokost
28 % af energi |
3/2 stk. glutenfrit brød (75 g) Fedtstof(16 g smør/blød margarine) 1 leverpostejmad (uden gluten) (20 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) 1 glas letmælk (150 ml) |
Eftermiddag 11 % af energi |
1 stk. glutenfrit brød (40 g) Fedtstof (8 g smør/blød margarine) 1 skive ost 45+ (20 g) Kaffe/te |
Aften
28 % af energi |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (30 g) Majskerner, frosne (30 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g maizena til jævning) Kartofler (100 g) Jordbærgrød (100 ml) med sødmælk (50 ml) 1 glas letmælk (150 ml) |
Sen aften 6 % af energi |
Kakaoletmælk (200 ml) |