Glutenfri Sygehuskost 9 MJ

Protein 19 E% Fedt 43 E% Kulhydrat 38 E%

Tidlig morgen

 

Morgen

 

21 % af energi

1 portion ymer (100 g) med glutenfrie havregryn (10 g)

og nødder/mandler (10 g)

1 glas appelsinjuice (150 ml)

1 stk. glutenfrit brød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Formiddag

6 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)

Frokost

 

28 % af energi

3/2 stk. glutenfrit brød (75 g)

Fedtstof(16 g smør/blød margarine)

1 leverpostejmad (uden gluten) (20 g) med agurk (20 g)

1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g)

1 æggemad (40 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g)

1 glas letmælk (150 ml)

Eftermiddag

11 % af energi

1 stk. glutenfrit brød (40 g)

Fedtstof (8 g smør/blød margarine)

1 skive ost 45+ (20 g)

Kaffe/te

Aften

 

28 % af energi

Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt)

Broccoli (30 g)

Majskerner, frosne (30 g)

Olie (10 g)

Skysovs, ca. ½ dl (3 g maizena til jævning)

Kartofler (100 g)

Jordbærgrød (100 ml) med sødmælk (50 ml)

1 glas letmælk (150 ml)

Sen aften

6 % af energi

Kakaoletmælk (200 ml)