Normalkost til ældre 7+9+12 MJ
|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 blødkogt æg (50 g) ½ stk. rugbrød (25 g) med skrabet fedtstof (5 g) 1 appelsin (125 g) /juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) med skrabet fedtstof (5 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 blødkogt æg (50 g) ½ stk. rugbrød (25 g) med skrabet fedtstof (5 g) 1 appelsin (125 g) /juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) med skrabet fedtstof (5 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Marmelade (20 g) Kaffe/te |
1 blødkogt æg (50 g) 2/2 stk. rugbrød (50 g) med skrabet fedtstof (10 g) 1 appelsin (125 g) /juice (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) med skrabet fedtstof (5 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Marmelade (20 g) Kaffe/te |
Formiddag |
Letmælksyoghurt (100 g) med mysli (15 g) |
1 banan (100 g) Letmælksyoghurt (100 g) med mysli (15 g) |
1 banan (100 g) Letmælksyoghurt (150 g) med mysli (20 g) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) Skrabet fedtstof (5 g blød margarine) 1 leverpostejmad (10 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (40 g) med løgringe (5) 1 lille portion råkost (50 g gulerod, 5 g rosin, 3 g citronsaft) 1 glas minimælk (150 ml) |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof (10 g blød margarine) 1 leverpostejmad (10 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (40 g) med løgringe (5 g) 1 skinkemad (10 g), 1 sherrytomat (20 g) 1 lille portion råkost (50 g gulerod, 5 g rosin, 3 g citronsaft) 1 glas minimælk (150 ml) |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Skrabet fedtstof (20 g blød margarine) 1 leverpostejmad (10 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (40 g) med løgringe (5) 1 skinkemad (10 g) med sherrytomat (20 g) 1 frikadellemad (40 g) med rødbede (10 g) 1 portion råkost (65 g gulerod, 35 g hvidkål, 15 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Marmelade (20 g) Kaffe/te |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) 2 skiver ost 30+ (40 g) Marmelade (40 g) Kaffe/te |
Aften |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/(150 g råt) Broccoli (80 g) Majskerner, frosne (80 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (100 g) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/(150 g råt) Broccoli (80 g) Majskerner, frosne (80 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (150 g) Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/(150 g råt) Broccoli (125 g) Majskerner, frosne (125 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (250 g) Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Sen aften |
Nødder/mandler (20 g) 1 glas minimælk (150 ml) |
Nødder/mandler (30 g) 1 glas minimælk (150 ml) |
Nødder/mandler (30 g) 1 glas minimælk (150 ml) |