|
7 MJ |
9 MJ |
12 MJ |
---|---|---|---|
Tidlig morgen |
|
|
|
Morgen |
1 portion havregryn (40 g) med 1 tsk. sukker (5 g) og minimælk (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion havregryn (50 g) med 2 tsk. sukker (10 g) og minimælk (150 ml) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
1 portion havregryn (75 g) med 1 spsk. sukker (10 g) og minimælk (250 g) 1 stk. fuldkornsbrød (50 g) Skrabet fedtstof (8 g blød margarine) 1 skive ost 30+ (20 g) Kaffe/te |
Formiddag |
1 stk. knækbrød (12 g) med banan (50 g) |
1 stk. knækbrød (12 g) med banan (50 g) |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) med ½ banan (50 g) 1 skive skinke (10 g) |
Frokost |
2/2 stk. rugbrød (50 g) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
3/2 stk. rugbrød (75 g) Skrabet fedtstof(10 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (5 g), purløg (2 g) sherrytomat (20 g) 1 portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
4/2 stk. rugbrød (100 g) Skrabet fedtstof (15 g blød margarine) 1 leverpostejmad (15 g) med agurk (20 g) 1 sildemad (30 g) med løgringe (5 g) 1 kartoffelmad (30 g) med mayonnaise (10 g), purløg (2 g), sherrytomat (20 g) 1 æggemad (60 g) med en tomat (100 g), karse (2 g) 1 portion råkost (100 g gulerod, 50 g hvidkål, 20 g olie/eddikedressing) 1 glas minimælk (150 ml) |
Eftermiddag |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) med avocado (20 g) Kaffe/te |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) med avocado (50 g) Kaffe/te |
2 stk. fuldkornsknækbrød (24 g) med avocado (50 g) Kaffe/te Nødder/mandler (15 g) |
Aften |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (120 g) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. ½ dl (3 g hvedemel til jævning) Kartofler (180 g) Jordbærgrød (100 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Kyllingefilet (125 g tilberedt/150 g råt) Broccoli (150 g) Majskerner, frosne (50 g) Olie (10 g) Skysovs, ca. 1 dl (5 g hvedemel til jævning) Kartofler (240 g) Jordbærgrød (150 ml) med minimælk (50 ml) Vand |
Sen aften |
Nødder/mandler (20 g) 1 appelsin (125 g) |
Nødder/mandler (20 g) 1 appelsin (125 g) |
1 stk. fuldkornsknækbrød (12 g) 1 skive ost 30+ (20 g) Nødder/mandler (15 g) Appelsin (125 g) |